kimstolpe.blogg.se

2015-03-30
20:37:39

För mina barns skull


 
Idag tog jag mig en rejäl kraftsamling och följde med pågarna för att åka lite skridsko. Jag har ju lovat Ellioth att vi också skulle följa med en dag och jag ville inte göra honom besviken så vi pallrade oss iväg. Vi hade även sällskap av Ditte, Ellen och Camilla. Och tur det, för Ditte hjälpte mig jättemycket. Tack bästa du =)
 
Är väldigt glad över att jag tog tag i mig och följde med för det var så kul att se Ludvig flyga fram på isen. Han är så snabb och tar till och med skär när han svänger. Han åkte flera varv innan han stannade till. Så stolt mamma till min fina prins. Och Ellioth, hallao ja. Han var ju grym. Vi trodde inte han skulle orka/vilja åka så länge som han gjorde. Han åkte till och med själv med koner, reste sig upp själv med hjälp av en kon och stod helt själv. Han ÄLSKADE det. Som han log. Han längtar verkligen till nästa säsong.
 
Givetvis hade jag kameran med mig och tog massa massa bilder.
 
Far och son i full åkning
 
Bröderna Olsson-Stolpe
Kompisarna Ellen, Ludvig och Ellioth
Duktiga Ellioth
Massa skratt och bus
 
Ett litet sammanfattat kollage från idag
 
Nu är Johan och Ludvig på säsongens sista hemmamatch för Redhawks. Och det ser bra ut änsålänge, Malmö leder med 4-3 mot Leksand. Idag får vi fan ta dom så vi får en avgörande match mot Leksand och så vinner vi den för att klättra vidare upp till SHL! Tänk om dom klarar det, snacka om att jag ska gå på varenda match som dom möter Färjestad på. Undrar vad Ludvig då säger när jag sitter FBK klädd och hejjar på FBK. haha, för här hemma så säger han att vi hejjar BARA på Malmö Redhawks och Tre Kronor. Ibland godkänner han att jag hejjar på Färjestad. haha... Sist jag såg en match med Färjestad irl var 2009. Då mötte dom Malmö i en träningsmatch. Givetvis så vann FBK den. hihi...

Äntligen fick Johan en bild på Hawkan och Ludvig 😃❤️ snodde den på hans insta. Hihi. 


 
Imorgon kommer äntligen fysio och arbetsterapeuten hit. Så skönt det ska bli att få specialkryckorna så det inte gör så sablans ont när jag går.
 
Dessa dagar har verkligen varit krängardagar. Känns som jag gått upp flera kilo. Imorgon är det åter riskakor som gäller. habblababbla vad jag känner mig uppblåst. i hate it. Jävla M&M, men dom är ju såååååå goda. Ha ha...
 
Nu är jag dock död i ryggen, höft och knä efter idag så nu ska jag stänga av datorn och lägga mig ner för att försöka slappna av.
 
Kim - som är så glad över att jag orkade idag så jag fick se glädjen i barnens ögon